Vormina võiks kasutada kinnist koogi vormi.
Põhjaks:
350 gr digestive küpsiseid
100 gr sulatatud võid
350 gr digestive küpsiseid
100 gr sulatatud võid
Katteks:
1 liiter kirsijogurtit
3 spl zelatiini või 10 lehte zelatiini
1 pakk maasikatarretisepulbrit(või enda maitse järgi)
200 gr põldmarju(või mida soovid)
1 liiter kirsijogurtit
3 spl zelatiini või 10 lehte zelatiini
1 pakk maasikatarretisepulbrit(või enda maitse järgi)
200 gr põldmarju(või mida soovid)
Purusta küpsised ja sega võiga. Suru puru 28 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ja vooderda vormi ääred toidukilega või küpsetuspaberi ribadega. Sulata pulberzeltaiin kuumas vees ja lisa jogurti hulka segades ühtlaseks, lase tarretuda külmkapis 5-6 tundi. Puista tarretanud kihile marjad, valmista pakil olevate juhendite järgi kirsitarretise segu ja vala ettevaatlikult marjadele(kui on väheke jahtunud - ei ole soovitatav soojalt või kuumalt). Pane uuesti külmkappi tarretuma, nii 5-6ks tunniks(soovitavalt võta välja siis järgmisel päeval).
Pildi lisan hiljem... ( Mina tegin seekord ilma küpsise põhjata ja maasika maitselisena )
3 spl asemel võid täiesti kirjutada 20g :) Ning samuti võib puuvilju peale panna , aga mitte mingil juhul kiivit ega ananassi kuna siis tarretis ei tarretu! ;)
ReplyDelete